Kako planirati krštenje bebe po toplom vremenu?

Što može biti ljepše od ljetnog krštenja? Ljeto je savršeno vrijeme za planiranje krštenja na otvorenom! Cvijeće cvjeta, lagani povjetarac šušti lišćem, ptice pjevaju – sve je to tako očaravajuće.

Vaša beba postaje dijete Božje i samo je to važno, sve ostalo probajte uskladiti kako bi ova ceremonija bila što svečanija kako priliči jednom krštenju.

Prijavljivanje gostiju po dolasku je fantastičan način da obilježite taj dan. Sve voljene osobe dolaze na okup proslaviti krštenje vaše bebe. Jeste razmišljali da napravite ili naručite knjigu gostiju gdje će se svi potpisati pri dolasku, možda i napisati koju prigodnu poruku koja će bebi kad poraste biti izuzeta uspomena.

Budite kreativni kada je u pitanju postavljanje stola. S ljetnim računanjem vremena sve prolazi. Budite opušteni i koristite lijepe salvete. U svakom slučaju, svakako dodajte dašak ljeta uz malo živog cvijeća i prikladan stolnjak.

Za glavno jelo odaberite nešto jednostavno. Svježe ohlađeno voće uvijek je izvrstan dodatak ljetnom obroku. Za desert, torta je uvijek dobra opcija, kao bonus, može se ukrasiti da bude dio dekoracije. Dodajte križ, ukrase koji odgovaraju vašem stolu ili ime bebe kako bi bila posebna.

Ne možemo dovoljno naglasiti važnost slika. To je jedini način da se bebin poseban dan uhvati u živopisnim detaljima. Najbolji način da budete sigurni da ćete uhvatiti svaki trenutak, je unajmiti profesionalnog fotografa. Postoji mnogo opcija. Razgovarajte s više od jednog slikara kako biste pronašli fotografa koji će vam najbolje odgovarati. Postavite pitanja prije rezervacije: saznajte cijenu, što je uključeno u taj trošak, koju vrstu fotografija će snimati, kakav je njihov stil snimanja i zamolite da vidite neke od prethodnih radova. Bit će vam drago što imate ove fotografije, a s vremenom će postajati sve dragocjenije.

Odjeća za krštenje. Jedna od najvažnijih stvari koje treba uzeti u obzir za ovu posebnu priliku je odjeća za krštenje bebe. Želite nešto što će izdržati izazove koje samo beba može donijeti. Želimo da beba izgleda ljupko i svečano, ali i da im bude udobno.

Sva oprema za krštenje na jednom mjestu

SETOVI ZA DJEČAKE
HALJINICA ZA KRŠTENJE
KRSNE SVIJEĆE I KOŠULJICE
VESTICE ZA KRŠTENJE
SVEČANE TRAKICE ZA KOSU
KAPICE ZA KRŠTENJE
CIPELICE ZA KRŠTENJE
DODACI ZA KRŠTENJE