Deset rođendanskih darova koje će vaša djeca voljeti

Svatko voli poseban dar za svoj rođendan: posebno naša djeca! Sastavili smo popis od deset nezaboravnih darova koje možete pokloniti svojoj djeci na njihov rođendan, a da pritom ne izgubite ogroman novac.

Umjetnički pribor: gotovo sva djeca uživaju u bojicama, markerima, naljepnicama, olovkama u boji, gel olovkama, posebnim papirima i škarama, kredi za pločnike, vodenim bojama, domaćim gumenim pečatima, uputama za kaligrafiju u knjigama “kako crtati” ili uputama za origami i papiru u boji. Poklon umjetničkih potrepština ne samo da potiče mlade na korištenje mašte, već može biti i dodatna poslastica kada provodite vrijeme s njima koristeći ih.

Knjige su uvijek izvrstan dar za bilo koju dob: možete nabaviti glazbene  knjige za najmlađe, kratke priče za predškolsku djecu, pustolovne knjige za djecu od 9-11 godina i tako dalje: postoji knjiga za svaki ukus. Također možete kupiti knjige o interesima vašeg djeteta, knjige o karijeri itd.

Klasičan film, koji nikada ne izlazi iz mode, izvrstan je za kad dođu prijatelji ili na taj dan kada im je dosadno i ništa drugo ne može pomoći.

Za starije dječake, komplet alata bi bio izvrstan: daje im priliku da rade s tatom i možda nauče životnu vještinu.

Za starije djevojke perle bi mogle značiti sate zabave. Kupite razne boje i oblike i gledajte kako mala princeza uživate u satima sreće.

Gurmanu dajte roladu šećernog tijesta za kolačiće iz trgovine, uz par kalupa za kolačiće i oklagiju. Opet, ovo bi bilo jako zabavno za malenog da ga napravi i podijeli s prijateljima i obitelji.

Za ljubitelje prirode, vrtni komplet s nekoliko malih posuda napunjenih zemljom za lonce, nekim sjemenkama i plastičnim zalijevanjem može pružiti nebrojene sate zabave, dok se brinete o biljkama i promatrate kako rastu.

Jednokratna kamera će dodati poticaj zabavi. Ako vam proračun dopušta, dodajte mali album sa slikama i odmah ćete stvoriti prekrasne uspomene na taj rođendan.

Košara zabave: pronađite jeftinu košaru ili neki drugi spremnik, možda kantu za djecu i napunite je zabavnim, jeftinim stvarima. Na primjer, glupi kit, vodeni pištolj, špil karata, kreda za pločnik, itd. Za dječake možete dodati nekoliko malih autića, a za djevojčice dodati neke dodatke za kosu. Završite s nekim slatkišima i imate zabavan dar. Ako nađete neke zabavne, male stvari za koje većina djece misli da su uredne, pokupite hrpu tako da u bilo kojem trenutku imate zalihu stvari koje možete kombinirati za rođendan.

Djeca žude za pažnjom važnih ljudi u svom životu (mama, tata, baka, djed, tetka, stariji brat i sestra…). Dajte tom posebnom djetetu dar vremena: dan s vama zajedno s ručkom, filmom je odlična odluka.