3 igre za rođendanske zabave koje će svi voljeti igrati!

Kakva je rođendanska zabava bez igre? Nema tuluma, eto što! Igre unose uzbuđenje na svaku zabavu i rođendanske zabave nisu iznimka. Naravno da postoje tradicionalne igre za rođendanske proslave kao što je zakačiti priču o magarcu i razbiti pinjatu, ali vremena su se promijenila i iako su ove tradicionalne igre ostale klasike, postoji još nekoliko koje će sigurno ući u povijesne knjige . Sljedeća generacija će ove igre definitivno zvati ‘klasičnim’.

Balloon Stomp – Evo kako ova igra radi. Zavežite balone za gležnjeve i gazite jedni drugima po balonima i pokušajte ih razbiti. Možda će biti potrebno puno kretanja. Može igrati šest ili više igrača. Trebat će vam gumene trake i baloni. Napuhnite puno balona i zavežite gumicu na svaki od njih. Stavite balon oko gležnja svakog igrača tako da navučete gumu preko stopala. Ako želite možete staviti balon na svaki gležanj. Pobrinite se da igrači nose cipele kako bi zaštitili svoja stopala. Pustite glazbu i neka svi gaze uokolo, pokušavaju nagaziti i pucati balone drugih igrača. Tko ima zadnji balon oko gležnja je pobjednik!

Ova sljedeća igra se ne zove ‘The Ultimate Water Balloon Game’ bez razloga! Evo kako se igra. Ovisno o tome koliko gostiju imate, možda ćete morati napuniti sto ili više vodenih balona prije početka zabave. Ovo je igra u četiri dijela i svaka igra može imati drugačijeg pobjednika. U prvoj igri sudjeluju ekipe od dvije osobe. Svaki tim dobiva po jedan balon. Počinju jako blizu jedan drugome i suigrači ih moraju bacati naprijed-natrag, svakim uspješnim bacanjem obojica naprave jedan korak unatrag. Ako vam balon iskoči onda ste vani. Pobjeđuje posljednja momčad. Druga igra je vrući krumpir, ali djecu smjestite dalje jedno od drugog pa ga moraju baciti. Svi koji se pokisnu izlaze. Svaka osoba koja je ostala s balonom također je vani.

Treća igra je besplatna za sve! Neka vode vodeni rat s balonima. I za posljednju i posljednju igru, svima dajete kantu kao uslugu za zabavu i govorite im tko ikada pokupi najviše komada balona iz dvorišta dobiva posljednju i konačnu nagradu. Djeca će tako dobro očistiti dvorište!