Pridružen: 07.01.2006. Postovi: 5236 Lokacija: Sveučilište u Zadru 24/7
Postano: 28.09.2010. 23:05:00 Naslov:
selphie je napisao:
Gledala sam sad DOA: Dead or Alive film. Ne kužim zašto film ima kraticu i puni naziv igre u imenu. A sam film je kao neka duuuga Nike reklama, s povremenim prekidima u dijalozima.
nikako da napišem recu za taj film.
ali solidan je, iako ovo što si rekla stoji..no bolji je od tekkena i sf-a.. _________________ ''ajmo, mećite ga u tuljac'' pekki
Pitam se kako su mogli smisliti tako glupu radnju.
a to JE taj film... lol, ja sa škvadrom na kartanju cijelo vrijeme nagađao o kojem se filmu radi, a kako nisam vidio Samuela L. Jacksona nisam mogao biti siguran _________________ I - Between Two Worlds
Snakes on a Plane- možda prvi holivudski film di su 70 % lajnova smislili "obični" ljudi, ilitiga forumaši vulgaris. Baš stoga je radnja toliko, ajmo reć, all over the place.
Milsim, da se gledat per se, samo nije baš enthralling view. Eto. _________________ Do or do not. There is no try.
Postano: 09.10.2010. 16:14:44 Naslov:
Baš popodne po ne znam koji put odgledala Fletcha. Ti Chevy Chaseovi one - lineri mi nikad neće dosaditi. _________________ I am Agan the Green... And Red!
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati vaše postove. Ne možete izbrisati vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.