| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor |
Poruka |
Symbrio
|
Postano: 09.09.2010. 22:47:30 Naslov: Pozdrav! |
|
|
Pozdrav Gameri!
Pratim L'n'L sigurno 2 god, a gamer sam od daaaavnih dana Commandera Keena i prvog Jazza. Kvragu, kad se bolje sjetim, prvi gamerski koraci bili su na arkadnim automatima, najbolje stvari bile su mi Aliens i TMNT te Final Fight... Uf, to su bili dani. Te igre i danas imam emulirane preko MAMEa.
No, najbolje stvari dolaze tek kasnih 90tih kad sam nabavio (danas prastari) Voodoo. 2002. nabavljam PS2cu (zahvaljujuci Devil May Cryu) te se uz PC malo produbljujem u konzolaskom svijetu (iako sam ranih 90tih imao sveprisutni i megapopularni u hrv. Famcom).
No, sigurno cu jednom napisati cijeli post o mojem igracem skustvu, samo napominjem da sam nesto stariji gejmer (vjerujem da je velika vecina mlada), ali ima i mnogo novih stvari koje mi se svidaju, nisam samo oldschool.
Zanrovski sam orijentiran na Extrem Combat Beat'em Upove (Veliki fan originalnog Devil May Crya i Ninje Gaidena (i 2ke)), odlican mi je i God of War, a volio bih isprobati Bayonettu (nazalost jos uvijek ne posjedujem konzolu zadnje generacije)
Ranije sam daleko vise igrao FPSe, ali nazalost u zadnje vrijeme nije bilo ni jednog zanimljivog (cit. originalnog).
RTSovi su mi takoder bili vrlo omiljeni, pogotovo Blizzardovi (originalni StarCraft, War2 i War3) te originalan Total Annihilation. Od C&Cova RA2 te Tiberian Dawn i Tiberium War.
PCjaske stvari koje volim:
Stariji komadi Raven Softwarea - Heretic, Hexen, Hexen 2 i Heretic 2 - vjerojatno najbolji story i atmosfera s one strane milenija, Od njih mi se svidaju i SOF 2 te Jedi Academy, a i Elite Force nije losa!
Sve od IDa - Doom 2, 3, Quake serijal (3ka kao najbolja stvar), Commander Keen
American McGees Alice - Jedva cekam drugi dio, jos uvijek tvrdim da je prvi dio najbolja singleplay PC igra prije ulaska u 21.st.
FEAR serijal - Jedinica je jednostavno najbolje nabrijan akcijom singleplay FPS koji sam igrao - ni jedan shooter koji sam prije/poslije igrao nema bolji AI.
Half-Life serijal - Najbolji singleplay FPS, i vjerojatno najbolja prica bilo koje igre. HL1 je igra koja je uvela naziv cinematsko igranje.
Need For Speed Shift - Po meni najbolji NFS, vozac je opet u centru zbivanja (za razliku od prijasnjih), i jedna od najboljih igara za PC u posljednjih 5g
RTSove sam nabrojao, prije sam i Diablo igrao, od point 'n' click odlican mi je Machinarium te Longest Journey.
PS2 igre:
Devil May Cry 1 (najbolja igra na PS2 po mom skromnom misljenju, 2. je sranje, 3ka je dobra, al previse comic, 4ka nije losa)
God of War (brutala, mozda malo previse cartoony, al ok!, 3ca je strava)
GT4
Pucacine na konzolama mi je mutavo igrat, kaj mogu...
Xbox
Ninja Gaiden (2) - tesko ko vrag, ali j... dobro
Mislim da bi to bilo to...
Nadam se da vas nisam ubio citanjem  |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
|
Lord_Odin LNL Team

|
Postano: 10.09.2010. 00:04:16 Naslov: |
|
|
Welcome m8!!!
Hvala što nas već toliko dugo pratiš i piši koliko te volja!
P.S: Za AM's Alice se u potpunosti slažem. _________________ Do or do not. There is no try. |
|
| [Vrh] |
|
 |
selphie LNL Site Admin

|
Postano: 10.09.2010. 00:16:45 Naslov: |
|
|
Samo se raspiši, ne samo u ovom postu, već općenito na forumu. _________________ I am Agan the Green... And Red! |
|
| [Vrh] |
|
 |
MarkaN LNL Site Admin

|
Postano: 10.09.2010. 10:58:26 Naslov: |
|
|
Također, pridružujem se dobrodošlici i potpisujem gore napisano.
Nadam se da ćeš i dalje uživati na sajtu!  _________________ I - Between Two Worlds |
|
| [Vrh] |
|
 |
Symbrio
|
Postano: 10.09.2010. 13:00:34 Naslov: |
|
|
| Hvala gejmeri (-ce)! |
|
| [Vrh] |
|
 |
pekki progressive chaos

|
Postano: 11.09.2010. 12:30:22 Naslov: |
|
|
upravo si dobio nagradu za najbolji post u ''predstavite se'' kategoriji foruma
a nagrada je.....
neću te vrijeđati na nacionalnoj osnovi makar prva 3 mjeseca tvog članstva ovdje  _________________ ...call me mr. flat 5... |
|
| [Vrh] |
|
 |
Symbrio
|
Postano: 13.09.2010. 17:03:15 Naslov: |
|
|
Thanx Pekki!
Ma slobodno reci kaj zelis, ja se necu uvrijedit! Lol  |
|
| [Vrh] |
|
 |
G0L3M LNL Site Admin

Pridružen: 07.01.2006. Postovi: 5236 Lokacija: Sveučilište u Zadru 24/7
|
Postano: 13.09.2010. 21:51:16 Naslov: |
|
|
odličan uvod u jednu, nadam se, lijepu forumašku karijeru na LNL-u:-D
dobrodošao! _________________ ''ajmo, mećite ga u tuljac'' pekki |
|
| [Vrh] |
|
 |
LIX The One

Pridružen: 29.03.2006. Postovi: 3217 Lokacija: Zadar, brate, Zadar...
|
Postano: 18.09.2010. 07:27:11 Naslov: |
|
|
| Symbrio je napisao: | Thanx Pekki!
Ma slobodno reci kaj zelis, ja se necu uvrijedit! Lol  |
nemoj mu reći dvaput
dobrodošao na lnl, nadam se da ćeš uživati, kako po forumu, tako i po naslovnici! _________________ kvragu. nije lako biti dijete u tijelu dvaezdvogodišnjaka. pogotovo ako si dvaestrogodišnjak. ali ima i to svojih prednosti. |
|
| [Vrh] |
|
 |
Maksimirko55
|
Postano: 20.03.2012. 14:28:28 Naslov: |
|
|
Pozdrav i od mene Max!!! _________________ Igre za djevojcice |
|
| [Vrh] |